Get Real.

True friends know each other inside and out. Quirks, fast food preferences, bad haircuts and all. No truth is too ugly to uncover, no wound too deep to heal. So let’s get real- here are 25 things about me.


Question 1: Guilty Pleasure?

Answer: That’s easy. Wine, Cashmere, and Massages. Bonus points if all 3 happen at the same time.


Question 2: Clothing item you wouldn’t be caught dead in?

Answer: Overalls, crop top, harem pants, culottes. I paid my dues with those already in life.


Question 3: First thing you do in the morning?

Answer: Roll over. Moan. Stretch. Repeat.


Question 4: Most binge worthy Netflix show?

Answer: Stranger Things. I’m already (un)patiently waiting for season 3!


Question 5: Favorite place in the world?

Answer: The St Regis at Princeville Resort in Kauai, Hawaii. It truly is like God took all of the best things he created and put them here- lush greenery, waterfalls, mountains, crystal blue water. It is pure magic.


Question: 6: Team you root for even when it seems that every season is a “rebuilding season?”

Answer: TEXANS! Rebuild on, I can wait.


Question 7: Currently pinning?

Answer: Inspirational quotes, home decor, and anything Meghan Markle.blogpost_25-01


Question 8: Signature Scent?

Answer: Amber Lavender by Jo Malone


Question 9: Who makes you laugh the hardest?

Answer: Kat McKinnon, and I have to say, the Will and Grace revival is insanely satisfying.


Question 10: Last thing you do before falling asleep?

Answer: Read. I’m currently still on my New Year Resolution kick of health so I just started reading The Dr.’s Book of Natural Health Remedies. This might be a coaster by March when my health dedication fades…so I’ll keep you posted!


Question 11: One thing that is saving your life right now?

Answer: Long. Hot. Baths.


Question 12: What is your Whataburger order?

Answer: #1 meal with everything. Hold the pickles and mayo. I’m still desperately searching the index of The Dr.’s Book of Natural Health Remedies for Whataburger but I just can’t seem to find it…


Question 13: How do you unwind?

Answer: Aromatherapy is a must. My favorite scent right now is the Serenity Blend by Doterra.


Question 14: Worst haircut?

Answer: There have been many. My perm days in high school, though, cut the deepest.


Question 15: What do you whisper to yourself when you need motivation?

Answer: “I can handle this.” I have a lot coming at me between owning my own business, a special needs daughter, and a high school senior. It seems someone needs something from me all the time which can cause a lot of stress and anxiety, but I try to reset my frame of mind by reminding myself that I can handle every curveball thrown my way. And if I still feel overwhelmed, I (man)handle  Whataburger while I figure out the rest as I go.


Question 16: Do you have a spirit animal?

Answer: Butterflies. Every time I see one I feel something deeper. It is almost like they are little earth angels sent my way to guide me and connect me to something greater than myself.


Question 17: What is your greatest blessing?

Answer: My marriage, without a doubt.


Question 18: What is your ultimate healer?

Answer: Humor coupled with a heavy dose of vulgarity and few f’bombs usually takes the edge off.


Question 19: Creative outlet outside of Design?

Answer: Writing. I find so much peace in getting my thoughts out- it’s the world’s cheapest therapy, monetarily-speaking, but emotionally, it is the richest experience.


Question 20: Any OCD tendencies we should know about?

Answer: My home. It’s my sacred space and it has to be clean at all times. You can come over and touch things, but I might sweep behind you as you walk out.


Question 21: You love interior design, what is one movie home you wish you could move into?

Answer: The home in the movie It’s Complicated– it’s a gorgeous ranch/Spanish Hacienda style home and it is what dreams are made of! Meryl can stay too…as long as she picks up after herself.


Question 22: Who would you trade lives with?

Answer: India Hicks. Live in the Bahamas and be British Royalty…sign me up! I’m currently writing her an offer for trading lives, but I’m not sure it’s a fair trade!


Question 23: Favorite TV Show?

Answer: Madam Secretary. I bow down to Tea Leoni!


Question 24: What has surprised you most about Motherhood?

Answer: How much my kids have taught me about life and myself. You grow up thinking it is the other way around but it’s surprising how quickly that changes.


Question 25: Current soundtrack to your life?

Answer: The sound track to The Greatest Showman is on constant rotation at my house. My daughter loves the movie and I love the message. It’s almost as if I needed this movies message as I moved into the New Year- it’s all about celebrating differences as well as having a vision and realizing that vision even when the odds are stacked against you. Having the soundtrack playing all the damn time is a great reminder for me to remember my goals are not out of reach no matter how many obstacles stand in my way.


Bonus Question: What are your favorite things to purchase on Amazon?

Answer: (Scrolls through order history…) Ardell Demi Wispies, Compagnie de Provence Hand Soap in Lavender, books (LOTS of books), Essential Oils, and Vitamins.



I’d love to get to know you more! Leave a few facts about you in the comments and let’s take our friendship to the next level.

XO, Elaine

The September Issue

This season is close to my heart, as it was designed to truly live your life in. Crafted to inspire you while staying true to you and your style sensibility, these pieces are waiting to tell YOUR story. With so many fashion voices screaming at you with the hottest trends and must-have items, I want to take a step back and introduce you the way these pieces can transition into your life.

Step into this season’s hottest pieces and FALL in love with your fall wardrobe.



HOBOS have fast become one of my favorite silhouettes. I like to think of hobos as the work horse of bags- they are utilitarian and timeless. This season I decided to up the ante on a tried and true basic by injecting a very of the moment trend- EMBROIDERY.  Catching a glimpse of embroidery as I go throughout my day reminds me not to take myself or fashion too seriously. These chic carryalls get me from point A to point B without weighing me down or making me edit any of my daily essentials (cue 23 shades of red lipstick) out of my bag!



LOAFERS are a timeless staple in your wardrobe and this season they are running laps around other trends. With ease and sophistication, this silhouette is the piece that will fit seamlessly into your life. I have found myself planning outfits around our loafers because they translate in so many ways- with jeans, dresses, tapered slacks, and even shorts (hey, it’s still hot outside so why not!?). The plush, playful textiles act as a great building block for your outfit. Try pairing the Navy Velvet with a bold color for an element of excitement. Think of the cheetah haircalf as a neutral and mix it with color and bold prints for touch of unexpected fun.


in tune with style

GUITAR STRAPS make your everyday accessories hit a high note. The wide, comfortable strap makes this trend an easy one to get onboard with. This trend is music to any woman’s ears- everyone knows we thrive on options and guitar straps give you just that! From embroidery to cotton webbing, you can make this trend function however you want in your wardrobe- sporty chic or sweet feminine. I find myself switching straps from clutches to shoulder bags and back again. Invest in one of these straps and watch your beloved handbags go the extra mile.



SNEAKERS are one of my favorite trends. Don’t get me wrong, I’m all about a glamorous wedge or heel- but let’s be honest, life is a lot easier in flats! I thank the fashion gods every day that athleisure has become a trend that is here to stay. Each season we love taking a sporty silhouette and dressing it up so that it can function across your life- from tailgating, to running errands, to work these sneakers keep you comfortable while staying chic. Try our satin sneaker on for size, step into our embroidered high tops, or lace up our velvet sneakers and feel the freedom of keeping up with your life at max speed.




BOLD COLOR is one of my favorite things about this season. Don’t get me wrong, I love autumnal colors but by mid-October I’m craving rich, saturated hues. Lucky for us jewel tones mixed with warm ambers are the pulse of the trends this season. From vibrant suedes in cherry and lilac, to custom peacock prints, and a gold silk robe/blazer I am planning on wearing bold colors all season. If bold color isn’t your thing, you can always turn down the dial by pairing these bold pieces with a great pair of denim or black legging- you can truly make these pieces function for your life.

There Is No Stopping Me

Last week — September 14th to be exact — was my mom’s 75th birthday. I have not been shy here on the blog in letting you know that she is fighting stage 4 cancer and just recently completed a chemo regimen. I’ve also mentioned that I have in the last year embraced poetry as a creative outlet.

Well, today I am sharing a poem I wrote to honor my wonderful mom on her day last week. Her strength, resilience and fight truly inspire me. She is the reason I do what I do and this poem is my tribute to her on this landmark birthday. I love you, Mom!

XOXO, Elaine


P.S. If you enjoyed this post, I’d be thrilled if you’d share it. And don’t forget to follow and subscribe to Join the Collective!