Get Real.

True friends know each other inside and out. Quirks, fast food preferences, bad haircuts and all. No truth is too ugly to uncover, no wound too deep to heal. So let’s get real- here are 25 things about me.

 

Question 1: Guilty Pleasure?

Answer: That’s easy. Wine, Cashmere, and Massages. Bonus points if all 3 happen at the same time.

 

Question 2: Clothing item you wouldn’t be caught dead in?

Answer: Overalls, crop top, harem pants, culottes. I paid my dues with those already in life.

 

Question 3: First thing you do in the morning?

Answer: Roll over. Moan. Stretch. Repeat.

 

Question 4: Most binge worthy Netflix show?

Answer: Stranger Things. I’m already (un)patiently waiting for season 3!

 

Question 5: Favorite place in the world?

Answer: The St Regis at Princeville Resort in Kauai, Hawaii. It truly is like God took all of the best things he created and put them here- lush greenery, waterfalls, mountains, crystal blue water. It is pure magic.

 

Question: 6: Team you root for even when it seems that every season is a “rebuilding season?”

Answer: TEXANS! Rebuild on, I can wait.

 

Question 7: Currently pinning?

Answer: Inspirational quotes, home decor, and anything Meghan Markle.blogpost_25-01

 

Question 8: Signature Scent?

Answer: Amber Lavender by Jo Malone

 

Question 9: Who makes you laugh the hardest?

Answer: Kat McKinnon, and I have to say, the Will and Grace revival is insanely satisfying.

 

Question 10: Last thing you do before falling asleep?

Answer: Read. I’m currently still on my New Year Resolution kick of health so I just started reading The Dr.’s Book of Natural Health Remedies. This might be a coaster by March when my health dedication fades…so I’ll keep you posted!

 

Question 11: One thing that is saving your life right now?

Answer: Long. Hot. Baths.

 

Question 12: What is your Whataburger order?

Answer: #1 meal with everything. Hold the pickles and mayo. I’m still desperately searching the index of The Dr.’s Book of Natural Health Remedies for Whataburger but I just can’t seem to find it…

 

Question 13: How do you unwind?

Answer: Aromatherapy is a must. My favorite scent right now is the Serenity Blend by Doterra.

 

Question 14: Worst haircut?

Answer: There have been many. My perm days in high school, though, cut the deepest.

 

Question 15: What do you whisper to yourself when you need motivation?

Answer: “I can handle this.” I have a lot coming at me between owning my own business, a special needs daughter, and a high school senior. It seems someone needs something from me all the time which can cause a lot of stress and anxiety, but I try to reset my frame of mind by reminding myself that I can handle every curveball thrown my way. And if I still feel overwhelmed, I (man)handle  Whataburger while I figure out the rest as I go.

 

Question 16: Do you have a spirit animal?

Answer: Butterflies. Every time I see one I feel something deeper. It is almost like they are little earth angels sent my way to guide me and connect me to something greater than myself.

 

Question 17: What is your greatest blessing?

Answer: My marriage, without a doubt.

 

Question 18: What is your ultimate healer?

Answer: Humor coupled with a heavy dose of vulgarity and few f’bombs usually takes the edge off.

 

Question 19: Creative outlet outside of Design?

Answer: Writing. I find so much peace in getting my thoughts out- it’s the world’s cheapest therapy, monetarily-speaking, but emotionally, it is the richest experience.

 

Question 20: Any OCD tendencies we should know about?

Answer: My home. It’s my sacred space and it has to be clean at all times. You can come over and touch things, but I might sweep behind you as you walk out.

 

Question 21: You love interior design, what is one movie home you wish you could move into?

Answer: The home in the movie It’s Complicated– it’s a gorgeous ranch/Spanish Hacienda style home and it is what dreams are made of! Meryl can stay too…as long as she picks up after herself.

 

Question 22: Who would you trade lives with?

Answer: India Hicks. Live in the Bahamas and be British Royalty…sign me up! I’m currently writing her an offer for trading lives, but I’m not sure it’s a fair trade!

 

Question 23: Favorite TV Show?

Answer: Madam Secretary. I bow down to Tea Leoni!

 

Question 24: What has surprised you most about Motherhood?

Answer: How much my kids have taught me about life and myself. You grow up thinking it is the other way around but it’s surprising how quickly that changes.

 

Question 25: Current soundtrack to your life?

Answer: The sound track to The Greatest Showman is on constant rotation at my house. My daughter loves the movie and I love the message. It’s almost as if I needed this movies message as I moved into the New Year- it’s all about celebrating differences as well as having a vision and realizing that vision even when the odds are stacked against you. Having the soundtrack playing all the damn time is a great reminder for me to remember my goals are not out of reach no matter how many obstacles stand in my way.

 

Bonus Question: What are your favorite things to purchase on Amazon?

Answer: (Scrolls through order history…) Ardell Demi Wispies, Compagnie de Provence Hand Soap in Lavender, books (LOTS of books), Essential Oils, and Vitamins.

 

 

I’d love to get to know you more! Leave a few facts about you in the comments and let’s take our friendship to the next level.

XO, Elaine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s